Forum nu ook voor ouders van pubers

Vanaf vandaag kunnen ook adoptieouders met kinderen tot 18 jaar zich aanmelden voor het forum Adoptieoudersonline.nl. Op dit forum delen ouders hun ervaringen, zorgen en tips rond de opvoeding  van hun kind(eren) met andere adoptieouders in een veilige, besloten omgeving. Wat het forum verder bijzonder maakt, is dat nazorgmedewerkers van Stichting Adoptievoorzieningen vanuit hun deskundigheid aanvullend advies kunnen geven.

Het forum was tot nu toe bedoeld voor ouders van kinderen t/m 12 jaar. Wiwin Veendijk, nazorgmedewerker bij Stichting Adoptievoorzieningen en communitymanager: “Vier jaar geleden zijn we met het forum gestart. Voor ons best spannend, maar het pakte goed uit. Het forum blijkt in een behoefte te voorzien. We zijn ervan overtuigd dat ook adoptieouders van pubers kunnen profiteren van elkaars ervaringen.”

Het forum telt momenteel ruim 1.100 leden. Om ervoor te zorgen dat de omgeving exclusief blijft voor adoptieouders, controleert Stichting Adoptievoorzieningen bij aanmelding of het ook daadwerkelijk om een adoptieouder gaat. Daarin verschilt het forum van vele andere plekken op internet waar adoptieouders elkaar ontmoeten.

Ook meepraten, ervaringen delen, tips geven en tips krijgen? Aanmelden kan op adoptieoudersonline.

Aanmelden