Consult aan huis

De meeste adoptieouders hebben de eerste jaren na aankomst van hun kind veel vragen. Dan kan het wel eens prettig zijn om met een deskundige van gedachten te wisselen. Over eten, verdriet, slapen, bezoek, knuffelen, onrustig gedrag, hechting. Hoort het erbij of is er toch iets meer aan de hand? Wat heeft uw kind in deze fase nodig? En hoe kunt u dat bieden?

Al dit soort vragen kunt u stellen in een consultatiegesprek bij u thuis. Samen met een ervaren adoptiedeskundige bespreekt u het gedrag van uw kind(eren). U krijgt direct persoonlijk advies over hoe u met bepaalde situaties om kunt gaan.

Voor wie?

U bent adoptieouder en uw kind is jonger dan 13 jaar.  Afhankelijk van de vraag wordt bekeken of het wenselijk is dat uw kind bij het consult aanwezig is.

Waar en wanneer

Het gesprek vindt binnen zes tot acht weken na uw aanvraag plaats. In principe bij u thuis, maar afhankelijk van de ligging van uw woonplaats kan de afspraak ook op een locatie bij u in de regio plaatsvinden.

Ouderbijdrage

€ 45 voor een consult van maximaal twee uur.

Aanvragen

U kunt bellen naar 030 – 233 03 40, keuze 3 (ma t/m do 9.30 – 12.30 uur) of een e-mail sturen. Er volgt dan eerst een intake.