Online basiscursus Adoptiepubers

Inhoudelijk is de online variant vergelijkbaar met de offline basiscursus.

Deze online cursus bestaat uit een e-learning en drie gezamenlijke online ochtenden. De e-learning loopt u voorafgaand aan elke gezamenlijke ochtend zelfstandig door.
In de gezamenlijke bijeenkomst is zeker ook ruimte voor onderlinge uitwisseling.

Het heeft de voorkeur als de ouders samen deelnemen. Als dat niet lukt kunt u eventueel ook iemand vragen deel te nemen die nauw bij uw gezin betrokken is.

Voor wie

Deze cursus is voor adoptieouders met kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar (in de (beginnende) puberteit). Er worden ervaringen uitgewisseld en er wordt met opdrachten gewerkt. Het is dus fijn als u eigen voorbeelden en vragen kunt inbrengen.

Deze cursus is niet geschikt voor gezinnen met ernstige problematiek. Bij twijfel kunt u bellen met 030-2330340 (afdeling nazorg).

Praktische informatie

  • Er is plaats voor 5 ouderparen (of alleenstaande ouders). Als u als ouders niet samen kunt komen, kunt u iemand meenemen die ook nauw bij uw gezin betrokken is.
  • De cursus wordt gegeven door twee medewerkers van Adoptievoorzieningen.
  • Kosten: €90,-.

Wanneer?

Dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur op de volgende dagen:
7 februari
14 februari
21 februari

Aanmelden

Belangstelling

Wilt u graag op een ander moment deelnemen en op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe datum bekend is? Laat ons dat dan weten via onderstaande knop.

Belangstelling doorgeven

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030 – 233 03 40, keuze 3 (ma t/m do 9.30 – 12.30 uur) of te mailen naar nazorg@adoptie.nl.