Themabijeenkomsten

Aspirant-adoptieouders die zich verder willen verdiepen, kunnen zich aanmelden voor themabijeenkomsten, zoals ‘Adoptie van een kind met een special need’ en ‘Geadopteerden vertellen’. Voor familie en vrienden van aspirant-adoptieouders die graag meer willen weten over adoptie, organiseren wij de themabijeenkomst ‘Adoptiekind in de familie’.

Momenteel staan de volgende bijeenkomsten op het programma:

10mrt

Themabijeenkomst ‘Adoptiekind in de familie’ VOL

van 13.30 – 16.30 uur in de Bilt voor familie of goede vrienden van iemand die een kind gaat adopteren U krijgt informatie over de onderwerpen die we met aspirant-adoptieouders in de voorlichtingsbijeenkomsten behandelen, zoals: onder welke omstandigheden hebben adoptiekinderen geleefd voordat ze naar Nederland komen? Kan een kind zich nog wel hechten aan nieuwe ouders en wat is daar voor nodig? Komt er een gehandicapt kind? Waar moet je op letten bij […]

Lees meer

Attendering

Bent u verhinderd op (een van) bovenstaande data of is er nog geen datum bekend van de bijeenkomst van uw keuze? Geeft u dat dan via de belangstellingsknop aan ons door. U ontvangt een e-mailbericht zodra een nieuwe datum bekend is.

Belangstelling