Jinny Biesot

Ik ben Jinny en samen met Olaf aspirant-adoptieouder. We hebben ons in november 2015 ingeschreven bij Stichting Adoptievoorzieningen en volgen nu ons bijzondere pad naar ons gezin.

En nu gaan we echt beginnen!

Jaaaaaaa! Onze beginseltoestemming is binnen! We wisten dat deze vandaag op de mat zou vallen…dus toen ik onze fluitende postbode er aan hoorde komen, moest ik me inhouden om niet de deur open te trekken en die man in de armen te vliegen 😀
Maandag werden we gebeld door Bo van A New Way. Omdat zij het ook allemaal erg lang vonden duren, hebben zij zelf een berichtje gestuurd naar de CA om te status te achterhalen van onze beginseltoestemming. Zij hebben te horen gekregen dat we door zijn, we de toestemming hebben en dat deze die dag op de post gedaan zou worden. Bo belde om het goede nieuws te vertellen en om meteen een intake te plannen.
Heerlijk dat we meteen kunnen doorpakken.

Vandaag kwam de envelop dus binnen; een grote envelop met het welbekende logo van het ministerie. Eerst zagen we een pakje papieren met allerlei informatie en uitleg en daarachter…. daar was ‘ie dan. Na bijna 2 jaar (volgende week zou het precies 2 jaar zijn) hebben we ons papiertje binnen en zijn we daarmee goedgekeurd voor adoptie. Zonder gouden randjes, fairy dust en unicorn farts, but we’ll take it anyway!
Onze intake staat binnenkort gepland. Omdat wij al een pre-intake hebben gedaan bij hen, hebben we alle documenten al klaar en zijn de boeken ook af. We weten dat we voor Adoption ARC gaan dus ook die keuze is gemaakt.

We gaan het allemaal officieel maken bij ANW en dan kunnen de spullen verstuurd worden. Dit is de allerlaatste stap van de voorbereidende fase en de eerste stap van de daadwerkelijke procedure. Ik was zo super blij dat ik gewoon even vergat adem te halen met als resultaat een bonkend hoofd. Maar dat is niet erg… ik stuiter gewoon op het ritme mee…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *