Workshops afrohaar

Geadopteerde Joline merkte als kind dat de kapper in het dorp waar ze opgroeide niet uit de voeten kon met haar afrohaar. Nu geeft ze workshops voor kappers en adoptieouders.

‘Als je afrohaar hebt en je woont in een dorp, heb je een probleem’, zegt Joline. Dat is haar eigen ervaring als kind en om dat probleem op te lossen heeft ze al volwassen vrouw Tbrils.com opgericht. Dit is een online boekingsbureau voor educatie, advisering en marketing gerelateerde diensten omtrent afrohaar.

Het doel is om kennis te verbreden en professionele afro-kappers stimuleren om hun kennis te delen met een groter publiek. Denk daarbij aan adoptieouders, tieners en reguliere kappers. ‘Onze workshops gaan over afrohaar. Wij bieden verschillende workshops aan zodat je zelf kunt kijken welke workshop het meeste aansluit bij jouw wensen’, aldus Joline.
En, vindt ze: jonge kinderen moeten weten dat elk haar zijn voor en nadelen heeft. Er bestaat niet zoiets als het ideale haar, maar als je maar weet hoe je ermee om moet gaan, dan kun je het je eigen maken.

Meer weten? Zie: www.tbirls.com